top of page

 OVER JOKE

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat ook jij en jouw boodschap, jouw verhaal er helemaal mogen zijn op deze wereld.

Elk verhaal is uniek.

 

Hoe vertel jij jouw verhaal?

Mijn verhaal

Mijn verhaal begint in 1980, maar vooral de laatste 13 jaar hebben een grote impact op mijn leven gehad. Dat zijn de jaren waarin ik van een grijze muis tot mezelf gegroeid ben. 

En van vertaalster naar marketeer naar fotografe. 

Wie ben ik in het kort? 

Een miss positivo met zin in het Leven, ik hou van lachen, van ontdekken en nieuwe ervaringen. Ik geloof in het Universum, in oog voor details, in zelfontwikkeling en in me verbinden met de juiste mensen rond me.  

En intussen geloof ik met heel mijn lijf dat ik als fotografe op het juiste pad zit om een impact op de wereld te kunnen maken, namelijk: om jou te helpen met die krachtige foto’s zodat ook jij jouw impact kan maken op de wereld. 

Naast gepassioneerd fotografe ben ik happy mama van Finn (11 jaar), en plusmama van Lore (14 jaar) en Noah (10 jaar). En het zijn alledrie schatjes! ⁠En mijn lief (also known as my husband intussen) is ook een schatje trouwens. ;)

Hoewel co-ouderschap niet altijd even evident is, vinden we elke keer opnieuw een goede manier om het te doen werken en de kinderen te laten opgroeien tot (wat ik hoop) volwassenen met een gezonde dosis zelfvertrouwen en geloof in het positieve. 

Dat wil ik ook voor jou: een flinke portie vertrouwen in jezelf! 

Geloof me, die flatterende foto's die ik van jou zal maken, geven jou sowieso al een boost. ;)

AnsPhotography_2022_business_JokeHoubraken_social__DSC4898.jpg
AnsPhotography_2021_business_JokeHoubrak
One life.
Live it, love it!

Als beelden spreken...

AnsPhotography_2021_business_JokeHoubrak

Wist je dat ik als 10-jarige op het podium stond tijdens een kindermusical? Acteren en zelfs een zangsolo over Sjors de spin. Zalig vond ik het!

 

Maar supernerveus was ik ook..

Dus het is een dagelijkse stretch om - als ondernemer - bewust in de spotlights te gaan staan en me zichtbaar te houden voor potentiële klanten.. 

Herkenbaar?

Joke Houbraken in actie als personal brand fotograaf

Mijn klanten.. Ik volg jou en supporter voor jou. Want tijdens ons traject samen krijg je een plekje in mijn hart.

 

Dat krijg je er gratis bij als je met mij samenwerkt.

AnsPhotography_2021_business_JokeHoubrak

Ik heb mijn grote held, mijn papa, moeten loslaten eind 2020. Als hobbyfotograaf gaf hij me fotografie met de paplepel in. Sinds ik zijn allereerste fototoestel heb gevonden, staat die bij mij in mijn bureau.. #foreverdaddysgirl

AnsPhotography_2022_business_JokeHoubraken_social__DSC3125.jpg

Jaren geleden werkte ik in de coachingsector als marketeer. Ik heb er zoveel opgestoken van die coaches rond mij dat ik ze eeuwig dankbaar blijf.

Soms hoor ik dat ik een coachende houding aanneem tijdens het samenwerken. Laat ons zeggen dat ik me vanuit mijn hart met jou verbind, en jou graag inspireer om in jezelf te geloven, en zo meer uit het leven (en je foto’s) te halen. 

Click & read

Joke Houbraken aan de slag als personal brand fotograaf

Het allermeeste geniet ik als ik kan connecteren met gelijkgestemde zielen, met positief-ingestelde mensen die het hart op de juiste plaats hebben.. Die zin hebben in het leven, zodat we samen zelfs zotte dingen kunnen doen! Zo ga ik al eens touwtje springen tijdens een fotoshoot of eindigen we een personal branding shoot onverwachts met boudoir foto's!  

AnsPhotography_2022_business_JokeHoubraken_social__DSC4195.jpg

Een zotte doos.

Lachebekje. 


One life, live it, love it.

Da’s mijn mantra. 

bottom of page